25.02.2014

Orman Sk
Nişantepe Mahallesi, Çekmeköy, İstanbul 34794

ic-sayfa-banner-(1).jpg

ÖzÜ Cup 2014’ e Geri Sayım Başladı!

İlki geçtiğimiz yıl Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Spor Merkezi’ nde yapılan ve İstanbul'un önemli liseleri arasında gerçekleşen “ÖzÜ Liselerarası Spor Turnuvası” nın ikincisi 25 Şubat’ta başlıyor.

Yine Özyeğin Üniversitesi Çekmeköy Kampüsü Spor Merkezi’nde gerçekleşecek turnuvaya Ataşehir Doğa Koleji, ENKA Lisesi, Galatasaray Lisesi, HEV Özel Hisar Lisesi, İstanbul Atatürk Fen Lisesi, İstanbul Erkek Lisesi, Özel ALEV Lisesi, Özel Alman Lisesi, Özel Amerikan Robert Lisesi, Özel Irmak Lisesi, Özel Işık Lisesi, Özel MEF Lisesi, Özel Saint Benoit Lisesi, Özel Saint Joseph Lisesi, Özel Sezin Lisesi, Özel Üsküdar Amerikan Lisesi, TEV İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL) ve VKV Koç Özel Lisesi katılacak.

Takımların yüzme, voleybol, basketbol ve satranç branşlarında mücadele edeceği turnuva, 29 Nisan’a kadar sürecek.

Detaylı bilgi ve program için tıklayınız.

ustimaj1-(2).jpg