11.02.2016

Özyeğin Üniversitesi
Orman Sk
Nişantepe Mahallesi, Çekmeköy, İstanbul 34794

Özyeğin Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu olarak 11.02.2016 tarihinde bir seminerimiz vardır. Seminerlere katılım göstermenizin faydalı olduğu düşüncesindeyiz, bu sebeple mümkün olduğu sürece katılım göstermeniz beklenmektedir. Seminer bilgileri şu şekildedir:

Konuşmacımız, Andy Foster
Okutman
Cranfield Üniversitesi Hava Taşımacılığı Yönetimi Merkezi

Konu :  Geleceğe Uçmak: Mevcut Ticari Uçakların Gelişimi ve Gelecek için Yeni Dizaynlar
Yer    :   AB2-G30
Saat  :   13:40

Kısa Özgeçmiş
Andy Foster,  İngiltere’deki Cranfield Üniversitesi Hava Taşımacılığı Yönetimi Merkezi’nde Okutman olarak çalışmaktadır. Forster, Bath Üniversitesi Havacılık Mühendisliği bölümünden mezun olmuş ve  British Aerospace Regional Aircraft işletmesi’nin Teknik Satış departmanında uçak satış kampanyalarını destekleme konusunda görev almıştır.  1999 yılında Cranfield Üniversitesi’ne katılmadan önce danışmanlık ve veri satışları konusunda çalışmalarını sürdürmüş, 2005 – 2009 yılları arasında Cranfield Üniversitesi Hava Taşımacılığı Yönetimi Yüksek Lisans Koordinatörü olarak görev yapmıştır. Andy Foster şu anda  Okutman olarak yüksek lisans modülleri kapsamında hava taşımacılığı sektörü, uçak performansı, havayolu filo planlama konularında eğitimler ve kısa kurslar düzenlemektedir.