Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

11.03.2015

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Seminerleri

Özyeğin Üniversitesi
Orman Sk
Nişantepe Mahallesi, Çekmeköy, İstanbul 34794

Değerli  Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğrencilerimiz,
Seminer dersinizde misafir konuşmacı olarak Grand Hyatt İstanbul’un Yönetici Şefi, Sn. Fabio Brambilla’yı misafir edeceğimiz bilgisini paylaşırız.
Konuşma dili İngilizcedir. Lütfen giyim kurallarına uyunuz.


Tarih      : Çarşamba, 11 Mart 2015
Saat       : 13:40-15:30
Yer         : AB-1 / Reşat Aytaç Oditoryum


fabio-bramilla-1-(3).png

Fabio Brambilla; mutfak, restoran ve otelcilik endüstrisinde 30 yılın üzerindeki deneyimiyle mutfak dünyasına yeteneğini ve tutkusunu vermeye devam etmektedir. Ömrü boyunca gıdaya ve yemek pişirmeye karşı gerçek bir aşka sahip olmuştur.
Fabio Brambilla, 1965 yılının Ekim ayında Milan’da doğmuştur. Erken yaşlarda küçük bir kasaba fırınında ekmek yaptığı sıralarda onun mutfak eğitimi başlamıştır. Lise ve üniversite yılları boyunca çeşitli mutfaklarda çalışmıştır. İsviçre’de bazı restoranlarda sezonluk işlerde çalışmıştır. Milan’daki Culinary Institute of Amerigo Vespucci’den mezun olduktan sonra Amerika Birleşik Devletleri’ndeki bir İtalyan restoranından teklif almıştır. Burada bir kaç yıl pek çok pozisyonda yer alarak gittiği yol boyunca yeteneklerini rafine etmiştir.
Fabio’nun profesyonel mutfak yolculuğu onu New York, Chicago, Dubai, Moskova, Varşova, Sao Paolo, Chennai, Tokyo, Santiago-Şili, Buenos Aires, Mendoza ve ötesine götürmüştür. Şef Fabio son zamanlarda İstanbul’da Grand Hyatt’ta Executive Şeflik yapmaktadır. Daha önce ise Buenos Aires’de Palacio Duhau - Park Hyatt’ta Executive Şeflik yapmaktaydı. Önceki diğer deneyimleri: Four Seasons Bosphorus Hotel’de Executive Şeflik, Grand Hyatt Santiago Executive Şeflik, 2005 yılında Esquire dergisi tarafından dünyanın en iyi yeni restoranlarından biri olarak gösterilen Park Hyatt Milan’da Executive Şeflik yapmış ve tüm dünyada pekçok uluslararası otelde çalışmıştır. İtalya’da sayısız yemek pişirme gösterileri yapmasının yanısıra "Party Food" isimli kitabı yazmış ve "Olio in Cucina" ve "I Formaggi Italiani" adlı kitaplarda yer almıştır.
Şef Fabio yüksek başarılı bir mutfak profesyoneli olarak, tutkusu ve yeteneği ile yılların getirdiği tecrübesini bir araya getirmektedir. O en taze malzemeleri gurme lezzetlere dönüştürme ve bunları başkalarına öğretme konusunda övünç duymaktadır.
Şef Fabio kalite ve sağlıktan ödün vermeden, öğretme metotlarındaki tutkusuyla ve herhangi bir kimseye mükemmel bir yemeğin hazırlanmasında sahip olduğu tutkuyla yakın gelecekte açılacak olanakları sabırsızlıkla beklemektedir.