07.04.2016

Nişantepe Mahallesi, Çekmeköy, İstanbul 34794

Otelcilik ve Gastronomi Seminerleri
Değerli  Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğrencilerimiz,
Seminer dersinizde misafir konuşmacı olarak Swissôtel Resort Bodrum Beach’in Genel Müdürü, Sn. Adnan Yücel’i misafir edeceğimiz bilgisini paylaşırız.

Sn. Adnan Yücel konuşmasının temasını “Çin’deki Otel İşletmeciliği” üzerine kurgulayacaktır.
Konuşma dili İngilizcedir. Lütfen giyim kurallarına uyunuz.

Tarih      : Perşembe, 7 Nisan 2016
Saat        : 14:40-16:30
Yer         : AB-3 / Hukuk Oditoryumu

adnan-2x.jpg

Sn. Adnan Yücel İstanbul Üniversitesi, Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunudur. Sn. Adnan Yücel otelcilik endüstrisinde geçirdiği yirmi yıllık liderlik tecrübesine 1992 yılında Swissôtel The Bosphorus’ta başladı. İlk yönetici pozisyonunu  dört yıl sonra aynı kurumda Gece Müdürü olarak aldı. 1998 yılından itibaren çeşitli otellerde çalışarak kariyerini geliştirdi. 2000 yılına kadar The Çırağan Palace Hotel Kempinski, İstanbul’da Rezervasyon Müdürü olarak çalıştı. Sn. Adnan Yücel daha sonra Swissôtel Dalian, Çin’e Gelir Yöneticisi olarak döndü. Sn. Adnan Yücel oradan Swissôtel Boston, Massachusetts’te Ön Büro ve Güvenlik Müdürlüğü görevine geçti. Bir yıl sonra Türkiye’de Swissôtel The Çelik Palas Bursa ve Çelik Palas Bursa Hotel’de Odalar Bölümü Müdürlüğü görevinde bulundu. Sn. Adnan Yücel 2003 yılından itibaren kariyerini İş Geliştirme Grup Müdürü olarak Hilton Adana’da ve Hilton Mersin’de sürdürdü. 2007 yılında Swissôtel Göçek Marina & Resort’ta; sonrasında Swissôtel Ankara’da, Swissôtel Makkah’de ve 2010 yılında Swissôtel Foshan’da Genel Müdürlük yaptı. 2011 yılından itibaren Sofitel Luxury Hotels, Wanda Hotels & Resorts ve Intercontinental Hotel Group’ta Genel Müdür olarak çalıştı. Sn. Adnan Yücel şu anda Swissôtel Resort Bodrum Beach’te Genel Müdür olarak çalışmaktadır.