14.10.2015

Özyeğin Üniversitesi
Orman Sk
Nişantepe Mahallesi, Çekmeköy, İstanbul 34794

"Sürdürülebilir Büyümenin Stratejik Yolu"

Özyeğin Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Girişim Fabrikası'nın düzenlediği Kurumiçi Girişimcilik Konferansı'nın üçüncüsü bu yıl 14 Ekim tarihinde Swissotel The Bosphorus İstanbul'da gerçekleştirilecek. Açılış konuşmasını Borusan Holding CEO'su Agah Uğur'un yapacağı konferansa geçtiğimiz iki yıl olduğu bu yıl da önemli isimler katılıyor.

İlk yıl 65 şirketten 170 konuğun, ikinci yıl da 71 şirketten 191 konuğun katılımı ile gerçekleşen ve Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, dünyanın önde gelen girişimcilik yazarlarından Neil Fogarty, yine dünyaca tanınan girişim konusunda önemli danışman ve eğitmenlerden Stefan Lindegaard, Sabancı Holding Sanayi Grubu Başkanı Mehmet Pekarun, Eczacıbaşı Topluluğu İnovasyon ve Sürdürülebilirlik Koordinatörü Ata Selçuk gibi isimlerin konuşmacı olduğu konferansa, bu yıl ise 100'den fazla şirketten, 250'ye yakın dinleyicinin katılması bekleniyor.

Detaylı bilgi ve kayıt için: www.kurumicigirisimcilik.com

kurumicigirisimcilik2015-(1).png