Mayıs 11, 2015

2014-2015 Yaz Okulu/Dönemi Öğrenim Ücretleri

2014-2015 Yaz Okulu/dönemi öğrenim ücretlerine ilişkin bilgiler aşağıda yer almaktadır.

Öğrenim Görülen Program Ödeme Tarihleri Ödeme Tutarları için tıklayınız
İngilizce Hazırlık Programı 15 -19 Haziran 2015 Ödeme Tutarı
Lisans Programları (*) 29 -30 Haziran 2015 Ödeme Tutarı
Finans Mühendisliği Yüksek Lisans (**) 18 – 22 Mayıs 2015 Ödeme Tutarı
İşletme Yüksek Lisans (MBA) (**) 18 – 22 Mayıs 2015 Ödeme Tutarı
Yöneticiler için İşletme Yüksek Lisans (EMBA) (**) 18 – 22 Mayıs 2015 Ödeme Tutarı
Girişimcilik Yüksek Lisans(**) 18 – 22 Mayıs 2015 Ödeme Tutarı
Diğer Lisansüstü Programlar (*) 29 -30 Haziran 2015 Ödeme Tutarı
İngilizce Hazırlık Programına yaz okulunda devam edecek öğrenciler, giriş burs durumlarına göre ödemekle yükümlü oldukları dönem öğrenim ücretinin yarısını öderler. “Başlangıç” düzeyden başlayıp yaz okulunda “ileri” düzeye devam edecek birinci yıl öğrencileri öğrenim ücreti ödemezler.

(*) ile belirtilen programlarda yaz okulunda açılan dersler için kredi başına öğrenim ücreti uygulanır. Kredi başına öğrenim ücreti, öğrencinin kayıtlı olduğu programın yıllık öğrenim ücretinin altmışta biridir. Yaz okulunda ders alan öğrenciler, aldıkları derslerin toplam kredisine göre öğrenim ücreti öderler. Öğrencilere giriş bursları oranında indirim yapılır.

(**) ile belirtilen programlarda öğrenim gören öğrenciler, yaz dönemi için belirlenmiş olan program ücretini öderler.

Ödemeler, banka veya kredi kartı aracılığıyla aşağıdaki yöntemlerden herhangi biri ile yapılabilir.
  • Peşin Ödeme: Herhangi bir banka kartı veya kredi kartı ile ödenebilir.
  • Taksitli Ödeme: Aşağıda belirtilen banka kartı veya kredi kartları için geçerlidir.
  • Finansbank Kredi Kartı ve bireysel kredi kartları ve Kampanya Paketine dahil Fix Card’lar ile yapılacak ödemelerde ile: "Eğitim Sektörüne +2 Taksit" kampanyası ile 4 eşit taksit
  • Finansbank Bankamatik Kartı ile: 2 eşit taksit
  • Kampanya Paketine dahil olmayan Fix Card’lar, Ticari Kredi Kartları ve ParaPuan kullanılarak yapılan ödemeler için +2 taksit kampanyası geçerli degildir. Fix Card Kampanya Paketine dahil olmak ve bilgi almak için 0 850 222 0 900’ü arayabilirsiniz.
  • Vakıfbank World Card ile: “Eğitim Sektörüne +2 Taksit”  kampanyası ile 4 eşit taksit.
  • Yapı Kredi Bankası World Card ile: “Eğitim Sektörüne +2 Taksit”  kampanyası ile 4 eşit taksit.
  • TEB Bonus  ve Bonus programı üyesi bankaların Bonus özellikli Kredi Kartı ile : Eğitim Sektörüne +2 Taksit” kampanyası ile 4 eşit taksit.

Banka kartı veya kredi kartı ile ödeme yapmak için tıklayınız.

Ödemeler ile ilgili ayrıntılı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.