Eki 27, 2011

Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dr. h. c. Yener Ünver’e Hasta Hakları Hizmet Plaket Ödülü

Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Dr. h. c. Yener Ünver, her yıl HAYAD öncülüğünde düzenlenen Hasta Hakları Günü 2011 etkinlikleri kapsamında “Hasta Hakları Hizmet Plaket Ödülü”ne layık bulundu.

Türkiye’deki tıp/sağlık hukukuna katkıları, yaptığı organizasyonlar, bilimsel yayın, eğitim ve diğer etkinlikler dolayısıyla “Hukuk Mensubu veya Kurumu” dalında ödüle layık bulunan Prof. Dr. Dr. h. c. Yener Ünver, ödülünü 22 Ekim 2011 tarihinde İstanbul Tabip Odası’nda düzenlenen bir törenle aldı.

Söz konusu ödül, her yıl sağlık hukuku alanında önemli katkıları olan bilim adamlarından seçilen bir kişiye verilmektedir.