Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Nis 22, 2014

Hukuk Fakültesi Dekanlığından Yazokulu Hakkında Duyuru

Değerli öğrencilerimiz,
 
Yaklaşan yaz okulu dönemi için programlarınızı yapabilmeniz amacıyla, şimdiden aşağıdaki bilgilerin size verilmesi gerekliliği doğmuştur:
 
1)      Yaz okulunda web’de isimleri duyurulan bir dersin açılabilmesi için, o dersin en az 8 öğrenci tarafından kesin olarak seçilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde, bu ders kapatılacak, açılmayacaktır.
2)      Fakültemizin yaz okulunda  açtığı/sunduğu bir ders, başka hiçbir Üniversite/fakülte’deki yaz okulu programından alınamaz. Alınırsa bu fakültemiz derslerine mahsup edilemez.
3)      Fakültemizin yaz okulunda sunmadığı (açmadığı) dersler, öğrencinin önceden Fakülte Sekreterliği’ne ekli dilekçe ile başvurarak izin alınması kaydıyla, yalnızca Marmara Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi hukuk fakültelerinin sunduğu yaz okulu programındaki dersler alınabilir.
4)      Yukarıda ismi belirtilen hukuk fakültelerinden birisinin yaz okuluna devam edip başarılı olan öğrenciler, sınav sonuçlarının açıklandığı tarihten itibaren en geç 1 hafta içinde bunu belgeleyen bir dilekçe ile Fakültemiz Sekreterliği’ne müracaatla, bu derslerini saydırabilirler.
 
Saygılarımızla,
 
Hukuk Fakültesi Dekanlığı