Eyl 11, 2014

Doç. Dr. Mehmet Arık Avrupa’nın En Büyük LED Konferansı’na Türkiye’den Davet Edilen ilk Konuşmacı Ol

_MG_1906.JPG
Özyeğin Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Arık, 30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında Avusturya'nın Bregenz şehrinde gerçekleşecek ve Avrupa’nın en büyük LED Konferansı kabul edilen LED professional Symposium +Expo (LpS)’ ye konuşmacı olarak davet edildi. Türkiye’den davet edilen ilk konuşmacı olan Doç. Dr. Mehmet Arık, LED ve Synjet araştırmaları hakkında bilgi verecek.

LpS-2014.pngSektördeki aydınlatma uzmanları ve araştırmacılar için Avrupa'nın en önde gelen teknoloji platformu olarak görülen “The LED professional Symposium +Expo (LpS )”,  yeni sistem yaklaşımları, yeni bileşenler, güncel tasarım metodolojileri ile yeni teknolojilerin konuşulduğu bu alandaki etkin konferanslardan biri.

Sektörün önde gelen oyuncularını bir araya getirerek fikir ve vizyon alışverişi için benzersiz bir etkileşim ortamı sunan ve 2011 yılından bu yana her yıl yapılan konferansa, 100’ ün üzerinde şirket ve 1300’ den fazla katılımcının gelmesi bekleniyor.