Tem 21, 2014

Özyeğin Üniversitesi Sporcularından 3 Güzel Haber Daha…

2013-2014 Akademik Yılı’nı 7 Türkiye Şampiyonluğu, 7 Şampiyonluk Kupası ve 100’den fazla madalya ile tamamlayan Özyeğin Üniversitesi Spor Takımları, 14 - 20 Temmuz haftası elde ettiği başarılarla da adından söz ettirdi.

P-nar-Kaynar_Yelken_2.jpg

Üniversitemiz Mimarlık ve Tasarım Fakültesi 1. sınıf öğrencisi ve ÖzÜ Yelken Takımı Sporcusu Pınar Kaynar İtalya’ da yapılan gençler Avrupa Yelken Şampiyonası’nda, Milli Takımı temsil etti ve Avrupa Şampiyonu olarak Türkiye’ye altın madalya kazandırdı.

Cansu-Cetin_Voleybol_1.jpg
Psikoloji bölümü 1.sınıf öğrencimiz
olan ve bir ay önce Türk Milli A Takımı’ na seçilen ÖzÜ Voleybol Takımı Sporcusu Cansu Çetin’ in de yer aldığı Kadın Voleybol Milli Takımı, Almanya’ da yapılan Kadınlar Avrupa Ligi Şampiyonası final maçında ev sahibi Almanya’ yı 3-1 yenerek Avrupa Şampiyonu oldu. TV’ den canlı olarak verilen maçta Milli Takım’ da smaçör olarak oynayan öğrencimiz Cansu Çetin’in etkili oyunu, Takımın Avrupa Şampiyonluğuna önemli katkı sağladı.

Bertug-Coskun_Yuzme_1.JPGUluslararası İşletmecilik ve Ticaret bölümü 1.sınıf öğrencimiz ve ÖzÜ Yüzme Takımı Kaptanı Bertuğ Coşkun20 Temmuz Pazar günü yapılan Uluslararası, Kıtalararası Boğaziçi Yüzme Maratonu’ nda 800 kişi arasında Genel Klasman ikincisi olarak geçen yıl olduğu gibi bu yıl da elde ettiği derece ile üst sıralarda yer aldı.

Tüm sporcularımızı tebrik ediyoruz.