Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Mar 20, 2015

Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi sektörün ve iş dünyasının duayenlerini buluşturdu

banner_1.jpgPerakende ve ticari gayrimenkul sektörüne nitelikli çalışanlar yetiştirmek ve bu alanda sektörün ihtiyacı olan nitelikli insan kaynağını oluşturmak amacıyla kurulan Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi; gayrimenkul sektörü profesyonellerini, iş dünyasının duayen isimlerini ve üniversitemizin öğretim üyelerini Swissotel`de buluşturdu.

Etkinlik kapsamında; JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş,  Hüsnü M. Özyeğin Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve Özyeğin Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Hüsnü Özyeğin,  Tema Holding/LC Waikiki ve Küçükler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vahap Küçük liderliğinde "Özel Dönemlerde Özgün Yönetim -  LCW Bir Başarı Öyküsü" ile Emaar Türkiye Pazarlama ve Satış Direktörü Ümit Türüdü Şen liderliğinde  "Proje Geliştirme - Emaar Square Örneği" başlıklı eğitimler verildi.

banner_2-(1).jpgDüzenlenen kokteylde konuşan JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş,  Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi öncülüğünde önümüzdeki dönemde gerçekleşecek ve gençleri alanında uzman isimlerle buluşturacak eğitim programları ve sempozyumlar hakkında bilgi verdi. Avi Alkaş gelecek dönem programlarına ilişkin olarak; “Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) ilk kez Özyeğin Üniversitesi Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi çatısı altında 4-8 Mayıs 2015 tarihleri arasında bir eğitim programı düzenleyecek. Buna ek olarak, iki yılda bir kez düzenlenen Asya Pasifik Gayrimenkul Araştırma Sempozyumu, 2016 yılının Haziran ayında, Singapur Üniversitesi (NUS), Hong Kong Üniversitesi ve Tsinghua Üniversitesi işbirliği ve bizim öncülüğümüzle İstanbul’da gerçekleşecek.  Türkiye’nin yanı sıra, tüm dünyadan katılan gayrimenkul ve perakende sektörünün duayenleri bu etkinliklerde katılımcılara bilgi ve deneyimlerini aktaracak.  Ayrıca, Özyeğin Üniversitesi’nin İşletme Yüksek Lisansı’na (MBA) Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi işbirliğiyle yeni bir uzmanlık alanı ekleniyor. Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi öğrencilerinin perakende ve gayrimenkul odaklı bir yüksek lisans programına devam etmesi mümkün olacak.” dedi.