Oca 18, 2016

İşletme Fakültesi Bankacılık ve Finans Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi İlanı

Üniversitemiz İşletme Fakültesi’ne 2547 sayılı Kanun’un ilgili maddeleri ile 31.07.2008 tarihli ve 26953 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Naklen veya Açıktan Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” hükümleri çerçevesinde Araştırma Görevlisi alınacaktır.

Duyuru Başlama Tarihi     : 18 Ocak 2016
Son Başvuru Tarihi            : 1 Şubat 2016
Ön Değerlendirme Tarihi  :  5 Şubat 2016
Giriş Sınav Tarihi                : 10 Şubat 2016
Sonuç Açıklama Tarihi      : 18 Şubat 2016
Kadro Derecesi                  : Mühendislik Fakültesi’nden lisans derecesi ve Finans Mühendisliği alanında Yüksek Lisans derecesi olan

A-     ŞARTLAR
1-      Finans Mühendisliği alanında Yüksek Lisans derecesine sahip ve bir işletme doktora programına kayıtlı olmak
2-      ALES belgesine sahip olup, sınavın eşit ağırlık kısmından en az 90 puan almış olmak
3-      Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından yapılan Kamu Personeli Yabancı Dil Sınavından(YDS) en az 80 puan olmak
4-      35 yaşını doldurmamış olmak

B-      BAŞVURU ŞEKLİ
İlan edilen kadrolara başvurmak isteyen adayların aşağıdaki belgeleri 1 Şubat 2016 tarihine kadar taylan.ocakcioglu@ozyegin.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Şahsen veya posta ile Taylan Ocakçıoğlu adına yapılan başvurular da kabul edilir.
·         Resimli Özgeçmiş (Dört A4 sayfayı geçmemelidir ve en az üç referans e-posta ve iletişim bilgileri ile belirtilmelidir.)
·         Mezuniyet Not Ortalaması
·         Tüm transkriptlerin kopyası
·         Yabancı Dil Sınavı(eşdeğer sınav) belgesi kopyası
·         Tüm Diplomaların Kopyası
·         Nüfus Cüzdanı Kopyası
·         Erkek adaylar için askerlik terhis veya tescil belgesi kopyası

Süresi içinde yapılmayan başvurular ve eksik belgeli başvurular dikkate alınmayacaktır.