Mar 24, 2015

Özyeğin Üniversitesi Hukuk Fakültesi "I. Tüketici Hukuku Farazi Dava Yarışması" Başarısı

I. Tüketici Hukuku Farazi Dava Yarışması

Fakültemizin değerli öğretim üyesi Sayın Dr. Ferhat Yıldırım ve genç araştırma görevlisi meslektaşımız Sayın Nurdan Gürgen’in koçluğu ve denetiminde kısa sürede hazırlanarak Kadir Has Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen I. Tüketici Hukuku Farazi Dava Yarışması sonuçları dün açıklanmış ve fakültemizden bu yarışmaya katılan 5 öğrencimiz ilk elemeyi kazanarak çeyrek finale katılmaya hak kazanmışlardır. Kıymetli öğrencilerimizi başarıları dolayısıyla candan kutluyoruz. Kendileriyle gurur duyduğumuz bu öğrencilerimize ve fedakarca öğrencilerimizi hoca kimliği ile sahiplenerek başarılarındaki ciddi özveri gerektiren payları için değerli hocamıza ve araştırma görevlisi arkadaşımıza teşekkür ederiz. Her iki akademisyenimiz de en az öğrencilerimiz kadar gayret sarf ettiler.  Genç fakültemizin başlangıçta atılan ilk ve küçük bu adımının, artarak, birçok öğrencimizin başarılarıyla çığ gibi büyüyeceğine inanıyorum. Fakültemizi temsil eden hoca, araştırma görevlisi ve öğrencilerimize 17-18 Nisan 2015 tarihlerinde yapılacak çeyrek, yarı final ve final sözlü yarışmalarında kalpten başarılar dileriz. ÖzÜ ekibinde şu değerli öğrencilerimiz yer almışlardır: Aziz Coşkun, Burcu Başak Uluçay, Neşat Enes Sevencan, Sevcan Çilingiroğlu, Tunahan Yıldızkaya.
Nice güzel başarı dileklerim, sevgi ve saygılarımla…

Prof. Dr. Dr. h.c. Yener Ünver (ÖzÜ Hukuk Fakültesi Dekanı)

Saygılarımla.