Oca 04, 2016

Turizmin Geleceği Platformu 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı

3-(1).jpg4.jpg5.jpg1.jpg

2014 yılında ÖzÜ HoT Club’ın da destekleriyle kurulan ve ilk toplantısı Özyeğin Üniversitesi’nde düzenlenen Turizmin Geleceği Platformu 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı 5 Aralık 2015 tarihinde KKTC’deki Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde gerçekleştirdi.

Türkiye çapındaki turizm, otelcilik ve gastronomi kulüplerini bir araya getirerek, bu alanda sosyal bir paylaşım ağı kurmak ve öğrencilerin sektör aktörleri ile bir araya gelmesini sağlamak amacıyla kurulan platformun kurucu üyeleri arasında bulunan ÖzÜ HoT Club, toplantıda Otel Yöneticiliği Bölümü öğrencileri olan, geçen yılki başkanı Umut Kalkan ve kulübün bu yılki başkanı Perihan Demsoy tarafından temsil edildi.

Genel Kurul Toplantısı sonuç bildirgesine göre, yeni organizasyon şeması belirlenerek görev dağılımları yapıldı ve platformun bir sonraki etkinlikleri planlandı. Başkanlığına Doğu Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği öğrencisi Çağatay Ulusoy’un seçildiği platformda, ÖzÜ-HMAN 4. sınıf öğrencisi Umut Kalkan, Mezunlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev aldı.

2016 yılında aşağıda belirtilen etkinliklerin düzenlenmesine karar verildi:

19 – 20 Şubat 2016 Boğaziçi ve Nişantaşı Üniversiteleri işbirliği ile İstanbul Turizm ve Gastronomi Etkinliği

6-8 Nisan 2016 İTÜ ev sahipliğinde Mutfak Zirvesi

6 Mayıs 2016 Yaşar Üniversitesi ev sahipliğinde 2. Turizmin Geleceğini Konuşuyoruz Paneli