Mar 18, 2015

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Seminerleri

20150311_140022(0)-2.jpg

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Seminerleri bağlamında, 11 Mart 2015 Çarşamba günü, Reşat Aytaç Oditoryumunda, Grand Hyatt Yönetici Şefi Sn. Fabio Brambilla’nın, kitabını beraberinde getirdiği 15. Yüzyıl İtalyan Şeflerinden Bartolomeo Scoppi’nin öğretilerine atıflarda da bulunduğu sunumu başarıyla gerçekleşmiştir.  Kendisini 151 UBYO öğrencisi zevkle izlemiş; müteakiben ‘Soru ve Cevap (Q & A)’ bölümü, bilhassa Otelcilik  Seminerleri Öğrencilerinin sorularını Şef Fabio’nun deneyimleri ile dile getirdiği cevaplarıyla, çok renkli ve interaktif bir şekilde geçmiştir.  Son olarak, kendilerine Üniversitemiz/Yüksekokulumuzun hatıra-objeleri takdim edildikten sonra, alkışlarla uğurlanmıştır.
Sunum-öncesinde, organizasyonu gerçekleştiren ÖzÜ-Cuisine Öğrenci Kulübü Başkanı Elif Günay ve arkadaşları, Şef Fabio’yu kampus’ta ve ‘Mükemmeliyet Merkezi’mizde bir inceleme-turundan sonra, öğrencilerimizin dersleri kapsamında yemeklerini pişirdikleri ve servisini yaptıkları L’Atelier Bleu Uygulama Restoranında da ağırlamışlardır.