Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Eyl 03, 2015

Otel Yöneticiliği Bölümü öğrencimiz Cem Deniz, The Ritz-Carlton İstanbul’da 5 Yıldızlı Stajyer Ödülü

Otel Yöneticiliği Bölümü üçüncü sınıf öğrencimiz Cem Deniz, The Ritz-Carlton İstanbul’da gerçekleştirdiği stajında gösterdiği performans ile ikinci çeyrekte “5 Yıldızlı Stajyer Ödülü”nü almaya hak kazandı.
 
Dünya çapında tüm The Ritz-Carlton otellerinde uygulanan bu teşvik sisteminde yöneticiler tarafından aday gösterilen çalışanlar ve stajyerler, yapılan oylama ile bu ödülü almaya hak kazanıyor.
The Ritz-Carlton İstanbul’da Satın Alma Bölümü’nde yaptığı staj süresince, gösterdiği performans ve yaptığı katkılarla yöneticilerinin takdirini toplayan Cem Deniz, ödülünü Genel Müdür Can Göktaş’ın elinden aldı. Cem Deniz ayrıca staj yaptığı bölümdeki süreçlerle ilgili standartları yazdığı için de staj yapmış olduğu kuruluşa kalıcı bir katkıda bulunmuş oldu.
 
Özyeğin Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencileri, öğrenimlerinin ikinci ve üçüncü yılları sonunda 75’er iş günü zorunlu stajları ile sektöre ilk adımlarını atarak, üniversitede edindikleri teorik bilgileri profesyonel yaşamda uygulamaya geçiriyorlar. 
 
Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılı bir kariyer yaşamı diliyoruz.

Cem-(1).jpg