Eyl 03, 2015

Otel Yöneticiliği Bölümü öğrencimiz Oğuzcan Ünal staj yaptığı Hilton ParkSA İstanbul’da yönetici old

Özyeğin Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Otel Yöneticiliği Bölümü dördüncü sınıf öğrencimiz Oğuzcan Ünal, üniversite öğrenimi boyunca istikrarlı ve profesyonel çalışma sergilediği Hilton ParkSA İstanbul’da terfi ederek Gece Müdürü pozisyonuna getirildi.

Yoğun sektör işbirlikleri sayesinde öğrencilerine sektörün seçkin işletmelerinde staj ve iş olanakları sağlayarak onların niteliklerini zenginleştirmelerine katkıda bulunan Özyeğin Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Otel Yöneticiliği Bölümü’nde öğrenim görmeye başlayan Oğuzcan Ünal, üniversite yaşamı boyunca profesyonel deneyimlerini de geliştirdi. Otelcilik kariyerine 2011 – 2012 yıllarında Hilton ParkSA İstanbul’da talep üzerine (on call) garson pozisyonunda çalışarak başladı. Aynı otelde 2012 – 2015 yılları arasında kısmi zamanlı bell boy ve resepsiyonist pozisyonlarında çalışan Ünal, 1 Haziran 2015 tarihi itibariyle aynı otelin Gece Müdürü olarak kadrolu orta düzey yöneticisi oldu. Oğuzcan Ünal, bu yıl dördüncü yıl öğrencisi olarak gündüz öğrenimine, akşamları ise profesyonel görevine devam edecek.

Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılı bir kariyer yaşamı diliyoruz.

Oguzcan-(1).jpg