Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Eki 12, 2010

Asansör Konuşması Yarışması 2010 Başlıyor!

İlk kez Global Girişimcilik Haftası 2009’da düzenlediğimiz Asansör Konuşması Yarışması’nı bu sene liselerde de düzenliyoruz.

5-12 Kasım 2010 tarihlerinde düzenlenecek olan Global Girişimcilik Haftası kapsamında Özyeğin Üniversitesi’nde düzenlenecek olan Asansör Konuşması Yarışması finalinden önce, 20 Ekim-4 Kasım tarihlerinde liselerdeyiz.

Amerikan Robert Lisesi, Kadıköy Anadolu Lisesi, İstanbul Lisesi ve İzmir Özel Işıkkent Anadolu Lisesi'nde düzenlenecek yarışmalarda ilk üçe giren liseliler ÖzÜ’deki büyük finalde ÖzÜ öğrencileriyle birlikte yarışacaklar.

ÖzÜ Asansör Konuşması Yarışması 2010

Özyeğin Üniversitesi'ndeki Asansör Konuşması Yarışması finali, 10 Kasım tarihinde düzenlenecek. Yarışmaya başvurular 31 Ekim Pazar akşamına kadar www.asansorcumlem.com adresi üzerinden alınıyor. Finalde yarışmaya hak kazanan ÖzÜ öğrencileri Kasım'ın ilk haftası içinde açıklanacak.

10 Kasım'daki finalde, okullarındaki yarışmalarda dereceye giren lise öğrencileri de ÖzÜ öğrencileriyle birlikte yarışacaklar.

Büyük finalde kazanan bir iPhone 4 sahibi olacak!


Asansör Konuşması Nedir? Metafor olarak bir asansör yolculuğunun kullanıldığı yarışmada, öğrencinin, bir holdingin asansöründe o firmanın sahibi ya da üst düzey yöneticisi ile karşılaştığı varsayılıyor. Girişimci gencin kendini tanıttıktan sonra iş fikrini çarpıcı bir şekilde anlatıp o kişiyi kendisi ile bir görüşme yapmaya ikna etmek için sadece o asansör yolculuğu kadar (yaklaşık 60 saniye) zamanı var.


İLGİLİ LİNKLER


Geçtiğimiz seneki yarışmanın videosunu izlemek için tıklayın.

Özyeğin Üniversitesi Asansör Konuşması Yarışmaları JCI İstanbul işbirliği ile düzenlenmektedir.

Asansör Konuşması Yarışması hakkında daha detaylı bilgi için Networking Akademi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

ÖzÜ öğrencilerinin yarışmaya başvuruları için: www.asansorcumlem.com

Asansör yarışmasıyla ilgili detaylar için
: Sündüz Yılmaz (sunduz.yilmaz@ozyegin.edu.tr)