İş Olanakları

Hesaplamalı Malzeme Bilimi projesinde çalışacak lisansüstü öğrenci ilanı

Malzeme Bilimi alanında çalışacak ve Tubitak 3501 projesi için makine öğrenmesi uygulamaları geliştirecek lisansüstü tez öğrencileri aranmaktadır.

Öğretim Üyesi İlanı (Tam Zamanlı) - Özyeğin Üniversitesi Psikoloji Bölümü

Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ) Psikoloji Bölümü iki doktor öğretim üyesi, doçent veya profesör istihdam edecektir. Aşağıdaki alt alanlarda uzmanlaşmış adaylar tercih edilecek olsa da psikolojinin tüm alt dallarından adayların başvurmaları beklenmektedir.

Operasyon Yönetimi Alanında Öğretim Üyesi

Özyeğin Üniversitesi’nde Güz 2024 döneminde başlamak üzere, “Operasyon Yönetimi” uzmanlık alanında Doktor Öğretim Üyesi, Doçent ve Profesör düzeylerinde öğretim üyesi alınacaktır.

Pazarlama Bölümü için Açık Öğretim Üyesi Pozisyonları (Dr. Öğretim Üyesi, Doçent ve Profesör)

Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi Pazarlama grubu, Dr. Öğretim Üyesi, Doçent veya Profesör seviyelerinde pazarlama öğretim üyesi pozisyonları için başvuruları kabul etmektedir. İlgilenen adayların başvurularını en kısa sürede iletmeleri rica olunur. Başvurular, hemen değerlendirilmeye alınacak ve açık pozisyonlar dolduruluncaya kadar değerlendirmeler devam edecektir.

Yönetim Bilişim Sistemleri (MIS) Öğretim Üyesi Pozisyonu

Özyeğin Üniversitesi’nde tüm akademik dereceler için (yardımcı doçent, doçent, profesör) açık pozisyon