28.03.2016

Özyeğin Üniversitesi
Orman Sk
Nişantepe Mahallesi, Çekmeköy, İstanbul 34794

Sektörel Eğitim ve Öğrenci Gelişim ekibinin düzenledigi en kapsamlı etkinliklerden biri olan ve altıncısını bu yıl düzenlenledigimiz Sectoral Orienteering’e hoşgeldiniz.  İki hafta sürecek olan bu yılki etkinliğimiz 28 Mart-8 Nisan 2016 tarihlerinde Çekmeköy Kampüsü’nde gerçekleşiyor.

Öğrencilerin herhangi bir kuruma ilişkin detaylı bilgilere hızlı bir şekilde  erişebildiği, şirketlerin de aynı kolaylıkla ilgili adayları araştırıp ulaşabildiği günümüzde, geleneksel kariyer günleri hızla işlevselliğini yitirmektedir. Sectoral Orienteering, geleneksel kariyer günleri/fuarlarına ÖzÜ’nün getirdiği inovatif çözümdür.  Sektörel Eğitim ve Öğrenci Gelişim ekibi, öğretim üyelerinin ve öğrencilerin desteğiyle, geleneksel kariyer günlerinin formatını ÖzÜ’nün deneyimsel sektörel eğitim felsefesine göre yeniden inşa etti.

Bu çalışmaların sonucu oluşan iki haftalık program, öğrencilerimizin  kişisel ilgi alanlarını ve farklı kariyer hedeflerini de dikkate alarak ScOLa öğrencilerimizden mezunlarımıza kadar herkesin faydalanabileceği etkinliklerden oluşmaktadır.  Dolayısı ile program, değişik ölçekte ve 50’den fazla kurumun yer aldığı çeşitli akademik, profesyonel, sosyal ve sportif etkinlikleri deneyimlemek için eşsiz olanaklar sunmaktadır.

Program için tıklayınız.