13.10.2016

Orman Sk
Nişantepe Mahallesi, Çekmeköy, İstanbul 34794

Değerli  Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğrencilerimiz,
Seminer dersinizde misafir konuşmacı olarak Hotel Linkage’in Pazarlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı, Sn. Erkan Kaya’yı misafir edeceğimiz bilgisini paylaşırız.
Konuşma dili İngilizcedir. Lütfen giyim kurallarına uyunuz.

Tarih      : Perşembe, 13 Ekim 2016
Saat        : 14:40-16:30
Yer         : AB-3 / Hukuk Oditoryumu

0ee17e9.jpg

Sn. Erkan Kaya lisans derecesini Gazi Üniversitesi, Ticaret ve Turizm Yöneticiliği Fakültesi’nden ve yüksek lisans derecesini İstanbul Üniversitesi, Gelir Yönetimi ve Online Pazarlama alanından aldı. Ayrıca Stanford Üniversitesi (Teknoloji Girişimciliği) ve Harvard Üniversitesi’nde (CS 50 – Bilgisayar Bilimine Giriş) Online Sertifika Programlarına katıldı. Sn. Erkan Kaya kariyer yolculuğuna 2003 yılında Days Inn’de Ön Büro, Yiyecek ve İçecek & Oda Hizmetleri Yönetimi Stajyeri olarak başladı ve IHG - InterContinental Hotels Group’ta Grup Satış Koordinatör’ü olarak devam etti. İstanbul Üniversitesi’nde yaklaşık beş yıl Eğitmen olarak görev aldı. Sırasıyla Four Seasons Hotels and Resorts’ta Grup Satış Süpervizörü, W Hotels’te Satış Müdür’ü, Expedia’da Ortak Pazar Müdürü ve Hotel Linkage’de Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü olarak çalıştı. İngilizce ve Almanca bilen Sn. Erkan Kaya 2016, Ağustos’tan itibaren Hotel Linkage’de Pazarlama ve İş Geliştirme Genel Müdür Yardımcısı olarak çalışmaktadır.