24.11.2016

Orman Sk
Nişantepe Mahallesi, Çekmeköy, İstanbul 34794

Değerli  Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğrencilerimiz,
Seminer dersinizde misafir konuşmacı olarak SKAL International’ın Dünya Geçmiş Dönem Başkanı Sn. Salih Çene’yi misafir edeceğimiz bilgisini paylaşırız.
Konuşma dili İngilizcedir. Lütfen giyim kurallarına uyunuz.

Tarih      : Perşembe, 24 Kasım 2016
Saat        : 14:40-16:30
Yer         : AB-3 / Hukuk Oditoryumu

salih-cene-photo.jpg

Sn. Salih Çene 1950 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul’da lise eğitimini tamamladıktan sonra yüksek öğrenimi için İngiltere’ye gitti. Westminister Technical College-Londra’dan “Otel ve Yiyecek-İçecek Hizmeti Yöneticiliği" alanında Ulusal Yüksek Öğrenim Diploması aldı. Sn. Salih Çene 1969 yılından beri Seyahat  & Turizm endüstrisinin içindedir. Bir “otelci” olarak 40 yılını çeşitli firmalarda, otellerde ve zincirlerde üst düzey yönetici ya da partner/CEO pozisyonlarında geçirdi. Şu anda Operasyonel Yönetim, Proje Geliştirilmesi, Sistem Analizi, Açılış Öncesi, Organizasyon & Yeniden-Organizasyon konularında Serbest Danışman olarak sektöre hizmet vermektedir. Sn. Salih Çene 1980’den beri Skål üyesidir ve Skål International’ın her kademesinde görev almıştır. Ekim 2014’te, Skål AGM, Mexico City’de SKÅL INTERNATIONAL DÜNYA BAŞKANI seçildi ve Ekim, 2015’te Skål AGM, Torremolinos, İspanya’da görevi teslim etti. Sn. Salih Çene ayrıca “Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD)”, “Uluslarası Oteller & Restoranlar Birliği (IHRA)” gibi kuruluşlarda çeşitli görevlerde bulunmaktadır.