08.12.2016

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
IV. Sektörle Buluşma Etkinliği

Otel Yöneticiliği ve Gastronomi Öğrencilerimiz Sektörle Buluşuyor

Özyeğin Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu tarafından düzenlenen ve her yıl sektörün öncü işletmelerinin İnsan Kaynakları  ve diğer departman yöneticilerinin Özyeğin Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldiği ‘Sektör ile Buluşma’ etkinliğinin dördüncüsü bu yıl 8 Aralık 2016 tarihinde Çekmeköy Kampüsü’nde gerçekleşiyor.

35'ten fazla işletmenin katılımıyla gerçekleşen ‘IV. Sektör ile Buluşma’ etkinliği kapsamında, Özyeğin Üniversitesi öğrencileri, zorunlu yaz dönemi stajlarını gerçekleştirecekleri işletmelerle görüşmelerini yapıyor; geleceğe yönelik hedeflerini şekillendirmek amacıyla deneyimli sektör temsilcilerinden fikir alıyorlar. Mayıs 2017 itibariyle mezun olacak öğrenciler ise işe alım olanakları ve şartları hususunda görüşüyorlar.

Toplantıya İştirak Eden İşletmeler

‘IV. Sektör ile Buluşma’ etkinliği kapsamında, Divan Grubu-Genel Merkez, Divan İstanbul, Divan Asia, Divan Suites İstanbul G-Plus, Four Seasons Istanbul at the Bosphorus, The St. Regis İstanbul, Swissotel the Bosphorus, The Marmara Collection Group, Çırağan Palace Kempinski İstanbul, InterContinental İstanbul, İstanbul Marriott Hotel Asia, Hilton İstanbul Bosphorus, Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center, Conrad İstanbul Bosphorus, Hilton İstanbul ParkSA, Doubletree by Hilton Hotel İstanbul-Moda, Shangri-La Bosphorus İstanbul, Radisson Blu Hotel İstanbul-Şişli,  Radisson Blu Hotel İstanbul-Ataköy,  Radisson Blu Hotel İstanbul-Asia, Radisson Blu Hotel İstanbul-Ataşehir,  Radisson Blu Hotel İstanbul-Pera,  Radisson Blu Hotel İstanbul-Tuzla, CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul, Dedeman Bostancı İstanbul Hotel and Convention Center, Park Dedeman Bostancı İstanbul, Mandarin Oriental Bodrum, Maxx Royal Hotels & Resorts, Gloria Hotels & Resorts Bellek Antalya, Barut Hotels Antalya, Hapimag Resort Sea Garden Bodrum, yiyecek ve içecek sektörünün önde gelen işletmelerinden ise, Turkish Do&Co, Jamie’s Italian Zorlu İstanbul, Eataly Zorlu İstanbul, İstanbul Yiyecek ve İçecek Grubu, Frankie İstanbul, Feriye Lokantası, 360 İstanbul Restoran adlı kuruluşlar yer alıyorlar.