Tem 29, 2016

Yrd. Doç. Dr. Özgür Özdemir’e Yılın Makalesi Ödülü

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özgür Özdemir, “Is more better? The relationship between meeting space capacity and hotel operating performance” adlı çalışmasıyla, International CHRIE (Council on Hotel, Restaurant and Institutional Education) tarafından, turizm ve otel işletmeciliği alanındaki önde gelen dergilerde son bir yılda yayımlanan tüm makaleler arasından seçilerek, “The W. Bradford Wiley Memorial Best Research Paper of the Year” ödülüne layık bulundu.

Ödül, Dallas-Texas’ta 22 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen “2016 Annual I-CHRIE Summer Conference” ta takdim edildi.

I-CHRIE uluslararası turizm ve otel işletmeciliği eğitiminin, bu alanlarda yapılan bilimsel araştırmaların ve endüstri-üniversite ilişkisinin geliştirilmesini hedefleyen, kar amacı gütmeyen profesyonel bir kuruluştur (www.chrie.org).