Mayıs 14, 2016

“Unilever Project Green Store-2016” Yarışması’nın Birincisi Özyeğin Ekibi

ODTÜ, Bilkent, Sabancı ve Özyeğin Üniversiteleri’nin katıldığı yarışma kapsamında üniversite öğrencilerinden oluşan ekipler, Unilever ürünlerinin satıldığı mağazalarını “sürdürülebilirlik” temelli bir anlayışla işleterek ve bütçelerini en verimli şekilde kullanarak, en yüksek ciro ve kârlılığa ulaşmayı hedeflediler.

İşletme Bölümü öğrencilerimiz Ediz Akbala, Ezgi Serin, Çağrı Yaşar, Kemal Yiğit Tunaboylu ve Deniz Yıkılmaz’dan oluşan Özyeğin Ekibi, yukarıdaki kriterlerde yapılan değerlendirmede yarışmanın en başarılı takımı seçilerek birinciliği elde etti.

Yarışma birincisi Özyeğin Ekibi, 15 Haziran’da Londra’da Unilever’in üst düzey yöneticilerine projelerini sunacak ve Unilever’de 3 ay süre ile staj yapacak.

Project-Green-Store-Foto1.jpg