Haz 15, 2016

Dr. Alsaffar TEDxOzyegin Üniversite Konferansı’nda bir konuşma yaptı.

TEDx-pic2.jpg

Dr. A. Aylin Alsaffar 5 Mayıs 2016 tarihinde, Özyeğin Üniversitesi Kampüsü’nde gerçekleştirilen TEDxOzyegin Üniversitesi Konferansı’nda konuşma onuruna sahip olmuştur. Konferansın teması olarak “Değişim” kavramının seçilme amacı, insanların gerçek potansiyelini gerçekleştirmesi için düşünce şeklini geliştirmesi yönünde duyulan ihtiyacın vurgulanmasıdır.

Gıda bilimcisi ve gıda alanında uzmanlaşmış bir beslenme uzmanı (UKVRN) olan Dr. Alsaffar, “İyi bir bilinç ile yeme” başlıklı konuşmasıyla organizasyonda yer aldı. Konuşmasında yeme ve alışveriş yapma alışkanlıklarımızın sandığımızdan çok daha geniş kapsamlı sonuçlar ortaya çıkarabileceğini vurguladı.Sürdürülebilir gıda, insan sağlığı ve çevre ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Konuşmasındaki amacı, tüketici olarak insanların yaptıkları seçimlerin sağlığımızın ve çevremizin refahı üzerinde önemli bir rol oynadığı konusunda dinleyicileri ikna etmekti.

Dr. Alsaffar’ın konuşmasını aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.