Tem 11, 2016

MÜDEK Akreditasyonu

Mühendislik Fakültemizde yer alan Endüstri Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Makina Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği lisans programlarımız Mühendislik Lisans Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (MÜDEK) tarafından 01.05.2016 tarihi itibariyle ve bir seferde verilen maksimum süreyle akredite edildi. MÜDEK, Avrupa Mühendislik Eğitimi Akreditasyon Ağının (ENAEE - European Network for Accreditation of Engineering Education) asil üyesi ve International Engineering Alliance (IEA) şemsiyesi altındaki çok taraflı akreditasyon tanıma anlaşması olan Washington Accord’un tam üyesidir. MÜDEK akreditasyonu sayesinde lisans programlarımız EUR-ACE Bachelor Etiketi almaya hak kazanmışlardır. İnşaat Mühendisliği lisans programımızın MÜDEK başvurusunun 2018 yılında yapılması planlanmaktadır.

İlgili sertifikalara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Bilgisayar Mühendisliği

Elektrik Elektronik Mühendisliği