Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Kas 01, 2016

Özyeğin Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün ilk mezunlarını Haziran 2016’da verdi



Özyeğin Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün ilk mezunlarını Haziran 2016’da verdi

Özyeğin Üniversitesi’nin 24 Haziran 2016’da yapılan mezuniyet töreninde Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu’nun Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün ilk mezunları, dört yıllık çalışmalarını başarı ile tamamlamalarının ardından lisans diplomalarını aldılar. Sahr Ali, Mehveş Ertaş, Elif Günay ve Ebru Torun adlı mezun öğrencilerimize Le Cordon Bleu sertifikaları ise Yüksekokulumuzun “Mükemmellik Merkezi’nde” aynı gün düzenlenen ayrı bir törende takdim edildi. Yüksekokulumuzun akademisyenleri, şef eğitmenleri ve mezunlarımızın aile ve akrabaları bu çok özel günde mezunlarımıza eşlik ettiler. İlk mezun öğrencilerimiz son dört yıl boyunca Özyeğin Üniversitesi ve Le Cordon Bleu ailesinin bir parçası olmaktan dolayı çok gururlu ve heyecanlı olduklarını belirttiler.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün ilk mezun öğrencilerini tebrik ediyor ve gelecekteki çalışmalarında başarılar diliyoruz.

       GARM--Mezuniyet-sertifika-5-2016.jpg


GARM--Mezuniyet-sertifika-3-2016-(1).jpg