Mayıs 10, 2016

Prof. Dr. Mehmet Arık İSİB Sektör Buluşmasında Konuşmacı Oldu

İklimlendirme Sanayi İhracatçıları Birliği (İSİB) tarafından 14-17 Nisan 2016 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Çalıştay’da Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Mehmet Arık “Fikirlerden Ürünlere İnovasyon Yolculuğu: Düşünceler” konulu bir konuşma yaptı. Konuşmada, ulusal ve uluslararası Ar-Ge rakamları, patent ve inovasyona ilave olarak Ar-Ge’de liderlerin ve Ar-Ge personellerinin rolleri tartışıldı. İklimlendirme sektörünün geldiği son durumunun değerlendirildiği, teknik bilgilendirme ve eğitim programlarının gerçekleştirildiği ve bunların yanında sektörel birlikteliğin geliştirilerek İSİB’den beklentilerin konuşulduğu Çalıştay, üniversite ve sanayiden 300’e yakın katılımcıyı buluşturdu.