Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Haz 10, 2016

Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı Başvuruları Başladı

                                            
                                                  
                                                                  

Eğitimde Fırsat Eşitliğini Burs Programı Başvuruları Başladı


LYS'de ilk 20.000'e girmeyi hedefleyen
lise son sınıf öğrencileri için
Son Başvuru Tarihi:
10 Haziran 2016
 
Özyeğin Üniversitesi, öğrencilerin çağdaş bilimsel ve uygulamalı bilgiye ulaşmasını hedefleyen, yaratıcılığı öne çıkaran, yenilikçiliği ve girişimciliği destekleyen, dünya standartlarında bir eğitim sunuyor. Her gence, akademik başarının yanı sıra kişisel gelişimini, yeteneklerini, hedeflerini gerçekleştirme fırsatları sağlıyor. Etkin staj programları ve Sektörel Çözümler ile iş dünyasını derslerle entegre edereköğrencilerin iş deneyimi edinmelerine öncelik vererek hayata hazırlıyor.
 
Özyeğin Üniversitesi tarafından bir toplumsal sorumluluk girişimi olarak hayata geçirilen Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı; maddi yönden kısıtlı olanaklara sahip başarılı ve yetenekli gençlerimizin uluslararası nitelikte bir eğitim olanağına ulaşmasını, hayallerini gerçekleştirme fırsatı bulmasını ve her anlamda donanımlı yetişmesini amaçlıyor.  
 
2015-2016 Akademik yılında uygulanmaya başlanan Eğitimde Fırsat Eşitliği Burs Programı ile 28 bursiyer Özyeğin Üniversitesinde eğitim görmeye başladı. Burs Programı kapsamında bursiyerler, Özyeğin Üniversitesi fakültelerince yürütülen lisans programlarında tam burslu öğrenim görüyor, ÖzÜ öğrenci yurtlarında ücretsiz konaklıyor, her ay yemek ve diğer ihtiyaçları için nakit destek alıyor ve üniversitenin tüm olanaklarından yararlanıyor.
 
Eğitimde fırsat eşitliği ilkesine dayanan program, amacımıza ortak olan bağışçılarımızla birlikte uygulanıyor. 

Ayrıntılı bilgi ve başvuru:
https://ozuburs.ozyegin.edu.tr