Şub 03, 2016

Prof. M. Pınar Mengüç ÇEDBİK 2016 Uluslararası Kongresi’ne Sürdürülebilir Bina Yönetimi Oturumu Mode

(Dünya Yeşil Binalar Konseyi üyesi) Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ÇEDBİK tarafından her sene düzenlenen “Yeşil Binalar Zirvesi” bu yıl “Dayanıklı Şehirler İçin Düşünsel Dönüşümler ve Binadan Yerleşkeye Bütünsel Tasarım için Diyalog” ana teması ile 4-5 Şubat 2016 tarihlerinde İstanbul InterContinental Otel’de gerçekleşecek.

Ulusal ve uluslararası 40 konuşmacının katılacağı kongrede “Sürdürülebilir Bina Yönetimi” oturumunun moderatörlüğünü Özyeğin Üniversitesi, Enerji, Çevre ve Ekonomi Merkezi (EÇEM) Direktörü Prof. M. Pınar Mengüç yapacak.  Sürdürülebilir binaların her yönüyle yönetimi, ölçümleme, izleme, raporlama, bina yönetiminde akıllı ve bağlantılı cihazların rolü, sorunlar ve çözüm önerileri konularını konuşmacı olarak Luc Delestrade (IES), ve panelist olarak Alp Parmaksızoğlu (RGM) ve Erkan Noyan (SIEMENS) değerlendirecek. Her panelin komite üyeleri tarafından oluşturulacak sonuç bildirgesi ÇEDBİK Kongre 2016 Sonuç Bildirgesi adı altında yayınlanacak.

Kongre hakkında detaylı bilgiye kongre sayfasından ulaşabilirsiniz; yesilbinalarzirvesi2016.org/

Mailing-9.jpg