Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Ağu 26, 2016

The Ritz-Carlton İstanbul’dan ikinci kez ödül: Otel Yöneticiliği Bölümü öğrencimiz Roni Ohanyan “5 Yıldızlı Stajyer Ödülü”nü almaya hak kazandı.

IMG-20160804-WA0017-1.jpg

Otel Yöneticiliği Bölümü üçüncü sınıf öğrencimiz Roni Ohanyan, The Ritz-Carlton İstanbul’da gerçekleştirdiği stajında gösterdiği performans ile “5 Yıldızlı Stajyer Ödülü”nü almaya hak kazandı. Böylece bu ödül iki yıl üst üste Özyeğin Üniversitesi Otel Yöneticiliği Bölümü öğrencilerine verilmiş oldu.
 
Dünya çapında tüm The Ritz-Carlton otellerinde uygulanan bu teşvik sisteminde yöneticiler tarafından aday gösterilen çalışanlar ve stajyerler, yapılan oylama ile bu ödülü almaya hak kazanıyor.
The Ritz-Carlton İstanbul’da Ön Büro Bölümü’nde yaptığı staj süresince, gösterdiği girişimci performans ve yetenekleri ile  yöneticilerinin takdirini toplayan Roni Ohanyan, ödülünü Genel Müdür Can Göktaş’ın elinden aldı.
 
Özyeğin Üniversitesi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu öğrencileri, öğrenimlerinin ikinci ve üçüncü yılları sonunda 75’er iş günü zorunlu stajları ile sektöre ilk adımlarını atarak, üniversitede edindikleri teorik bilgileri profesyonel yaşamda uygulamaya geçiriyorlar. 
 
Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılı bir kariyer yaşamı diliyoruz.