2016-2017 GÜZ DÖNEMİ ÇIKIŞLARI

Değerli Öğrencilerimiz,

2016-2017 Güz Dönemi yurt çıkışları ile ilgili bilinmesi ve uygulanması gereken aşağıdaki konuları tüm öğrencilerimizin dikkatine önemle sunuyoruz.
2016-2017 GÜZ DÖNEMİ ÇIKIŞLARI

Tüm öğrencilerimiz için yurtlardan son çıkış tarihi: 15 Ocak 2017 Pazar

Yurt 1-2-3’ te konaklayan öğrencilerimiz, çıkış işlemlerini Yurt 3 yönetim ofisinden, Yurt 4’te konaklayan öğrencilerimiz ise Yurt 4 yönetim ofisinden gerçekleştirecektir.

Yıllık Kayıt Girişli Öğrencilerimiz;

Yıllık Kayıt kapsamında, yurtlarımızda konaklayıp Yıllık Kayıt yaptırmış olan öğrencilerimiz, Güz dönemi bitiminde eşyalarını odalarında bırakarak herhangi bir çıkış işlemi yapmadan ara tatile çıkabileceklerdir.  Odalarınızda kıymetli eşya bırakılmaması önemle rica olunur, kaybolan eşyalardan Konaklama Hizmetleri Müdürlüğü sorumlu değildir.

Öğrencilerimiz kendilerine ait olanlar haricinde diğer yatak, çalışma masası ve dolaplarda hiçbir eşya bırakmamalıdırlar. Bırakılan eşyalar toplanacak ve ilgili yurtların depolarına kaldırılacaktır. 23 Ocak Pazartesi tarihine kadar alınmayan eşyalar Duyarlı ÖzÜ’ ye verilecektir.

Temizlik, ilaçlama, hasar tespiti vb. nedenlerden odalara girileceğinden, tatile çıkacak tüm öğrencilerimiz odalarındaki eşyalarını düzenli olarak bırakmalıdır.

Dönemlik Kayıtlı Öğrencilerimiz;

Yurtlarımızda kalan Dönemlik Kayıt yaptırmış olan öğrencilerimizden, Güz dönemi bitiminde aşağıda yer alan adımları takip ederek çıkış işlemlerini gerçekleştirmeleri beklenmektedir.
·         Yurttan çıkış yapmadan 3 gün önce çıkış yapacağı ile ilgili talebini yurt@ozyegin.edu.tr adresine mail ile bildirmeli, (Bu bildirimi takiben ilk 24 saat içerisinde Konaklama Hizmetleri Müdürlüğü öğrencinin odasına girerek varsa hasar ve demirbaş eksikliği tespiti yapacaktır.)
·         Konaklama Hizmetleri Müdürlüğü’nün oda hasar ve demirbaş eksikliğinin tespiti sonrası kendisinin veya oda arkadaşlarının borçlandırılması ile ilgili olarak Konaklama Hizmetleri Müdürlüğü ile mutabakat sağlamalı,
·         Çıkış günü Konaklama Hizmetleri Müdürlüğü ofisine gelerek oda çıkış formunu imzalamalı ve oda kartını teslim etmeli,
·         Yukarıdaki işlemleri tamamladıktan sonra çıkış günü konakladığı odada bulunan tüm eşyaları ile birlikte yurttan çıkış yapmalıdır.

Oda hasar ve demirbaş eksikliği tespitini çıkış öncesi yaptırmayan öğrenciler, çıkış sonrası Konaklama Hizmetleri Müdürlüğü’nün yapacağı tespit ve borçlandırmaları aynen kabul etmiş sayılacaktır.

Çıkış yapan öğrenci, odasında kendisine ait yatak, dolap ve çalışma masasında hiçbir eşya bırakmamalıdır. Bırakılan eşyalar toplanacak ve ilgili yurtların depolarına kaldırılacaktır. 23 Ocak 2017 Pazartesi tarihine kadar alınmayan eşyalar Duyarlı ÖzÜ’ ye verilecektir.

Güz Dönemi’nde Dönemlik Kayıt yaptırmış öğrencilerimizin, Bahar dönemi için belirtilen tarihlerde yurt başvurusu yapmaları halinde yurt deposuna bırakılmak üzere 2 koli (60*60*40) hakkı bulunmaktadır. Güz döneminde konaklayıp, Bahar Dönemi için başvuru yapmayan öğrencilerimizin ise depo hakkı bulunmayıp, yurtlardan tüm eşyaları ile çıkış yapmaları gerekmektedir.

2016-2017 GÜZ DÖNEMİ ÇIKIŞLARI, BAHAR DÖNEMİ BAŞVURU VE YERLEŞİMİ İLE İLGİLİ ÖNEMLİ TARİHLER

Bahar dönemi yurt başvuru başlangıç 05 Aralık 2016 Pazartesi
Bahar dönemi yurt başvuru bitiş 09 Aralık 2016 Cuma