Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

2017 - 2018 Basın Bültenleri

2017 - 2018 Basın Bültenleri

Konu Tarih
Özyeğin Üniversitesi’nden Dünya Barış Günü’ne özel anlamlı etkinlik! 28.09.2017
“Chefs of The Future” yarışmasında Özyeğin Üniversitesi öğrencilerine çifte ödül! 11.10.2017
Tohumdan tabağa: Özyeğin Üniversitesi’nden Kampüs Bostan Projesi 18.10.2017
Özyeğin Üniversitesi’nde geliştirilen projeler İstanbul Maker Faire 2017’de sergileniyor 28.10.2017
Sektör liderleri 5. Kurumiçi Girişimcilik Konferansı'nda bir araya geliyor 03.11.2017
Kurumların yeni silahı: Startup işbirliği 08.11.2017
Özyeğin Üniversitesi Savunma Sanayii için araştırmacı yetiştirecek 29.11.2017
Özyeğin Üniversitesi İnovasyon ve Girişimcilik Haftası’nda yenilikçi projeleriyle yer alıyor 08.12.2017
Beyaz eşyada akıllı üretim devrimine büyük destek 13.12.2017
Otelcilik ve yiyecek içecek sektörlerindeki lider markalar Özyeğin Üniversitesi öğrencilerine kapılarını açıyor 20.12.2017
Türk Hava Yolları ve Özyeğin Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi önemli bir iş birliğine imza attı 24.01.2018
Özyeğin Üniversitesi ve GE Türkiye inovasyonda güçlerini birleştirdi  08.02.2018
Girişim Fabrikası BİGG Hızlandırma Programı teknoloji ve yenilik odaklı iş fikri başvurularını bekliyor 22.02.2018
Mutfak sanatlarında prestijin ve mükemmelliğin simgesi Le Cordon Bleu İstanbul’da yeni bir dönem başlıyor 27.02.2018
Özyeğin Üniversitesi 8 Mart’ta kadın girişimcileri bir araya getiriyor 02.03.2018
Aynı işi yapan kadınlar 80 TL, erkekler 100 TL kazanıyor! 07.03.2018
Türkiye’nin girişimcilikte Avrupa’yı yakalayacağını belirten Hüsnü Özyeğin: “Türklerin dünyadaki başarısını konuşmak hepimize moral verecek”  22.03.2018
Liseliler yaz okulunda üniversiteli oluyor! 30.03.2018
Sürdürülebilir yerel ve kırsal kalkınma için benzersiz bir kaynak 10.04.2018
Doç. Dr. Özge Samancı'nın “1880 - Yeni Yemek Kitabı” Yılın Gastronomi Kitabı seçildi 20.04.2018
4. İstanbul HUB Semineri bu yıl havacılıkta yolcu deneyimini mercek altına alıyor 27.04.2018
Özyeğin Üniversitesi 2. Gastronomi Sempozyumu’nda “Gelenek ve Yenilik Çerçevesinde Türk Mutfağı” konuşuldu 30.04.2018
Mimarlar, sürdürülebilir bir kent için Özyeğin Üniversitesi’nde buluştu 03.05.2018
2035 yılında İstanbul Havalimanları yılda 200 milyon yolcuyu ağırlayacak 08.05.2018
Gen teknolojisindeki gelişmeler büyük riskler barındırıyor 10.05.2018
d.ream Chefs Wanted” işe alım seçmelerinin kazananları Özyeğin Üniversitesi öğrencileri oldu 18.05.2018
Uzmanlar uyardı: “Uyuşturucu kullanım yaşının düştüğü söylemi bilimsellikten uzak” 21.05.2018
Geniş aile ilişkileri evlilikte mutluluğu etkiliyor 23.05.2018