Mar 31, 2014

Üniversitemiz ve Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş. ile İşbirliği Protokolü İmzaladı.

Sivil Havacılık Yüksekokulumuz önderliğinde Özyeğin Üniversitesi, ileri teknoloji gerektiren alanlarda kritik teknolojileri ülkemize kazandırmak için çalışan STM (Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret A.Ş.) ile havacılık, mühendislik, yönetim bilimleri vb. alanlarda yapılacak faaliyetler kapsamında birlikte çalışmalar yürütmek, birikim ve tecrübelerini bir araya getirerek güç birliği oluşturmak üzere işbirliği protokolü imzaladı.

Bu kapsamda Sivil Havacılık Yüksek Okulumuz, STM’nin özellikle Uçuşa Elverişlilik ve Sertifikasyon Hizmetleri Ofisi ve diğer birimleri ile eğitim faaliyetleri ve ortak projeler geliştirmeyi hedeflemektedir.