Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Tem 06, 2015

Garanti Bankası “Finansal Teknoloji Hızlandırma Programı” Girişim Fabrikası İşbirliğiyle Başlıyor !


Garanti Bankası
“Finansal Teknoloji Hızlandırma Programı”
başlatıyor.

 
Türkiye'nin lider ve yenilikçi bankalarından Garanti Bankası, finans dünyasına yenilikçi çözümlerin geliştirilmesi ve bu alanda iş fikirlerinin hayat bulmasının amaçlandığı "Finansal Teknoloji Hızlandırma Programı"’nı başlatıyor. Program, Türkiye’nin öncü iş geliştirme ve hızlandırma merkezi olan Özyeğin Üniversitesi / Girişim Fabrikası işbirliğinde yürütülecek. Programa katılmak isteyen yenilikçi fikir veya iş modeli sahipleri 19 Temmuz 2015 tarihine kadar www.girisimfabrikasi.com/garanti adresinden başvurularını yapabilecek.
 

Programın 5 haftalık ilk fazı boyunca katılımcılar, Girişim Fabrikası’nın, stratejiden tasarıma  pek çok konuyu kapsayan iş geliştirme eğitimleriyle ürünlerine yön verebilecek. Buna ek olarak Garanti Bankası’ndan uzman kişilerin katılacağı mentorluk görüşmelerinden de faydalanabilecekler. İlk faz sonunda uygun görülen katılımcılar, projelerini Garanti Bankası’nın üst düzey yöneticilerine sunacak ve işbirliği fırsatlarını değerlendirme imkanı bulacaklar. Bu aşamada ikinci faza geçmeye hak kazanan  projelere Girişim Fabrikası 3 ay süreyle ofis alanı sağlayacak. Katılımcılar program sonunda vardıkları son noktayı, Girişim Fabrikası tarafından yapılan Demo Günü’nde yatırımcılara ve kurumsal şirketlerdeki iş geliştirme yöneticilerine sunacaklar.


10 Ağustos-11 Eylül 2015 tarihleri arasında 5 hafta olarak gerçekleşecek programa katılmak isteyen yenilikçi finansal fikir veya iş modeli sahiplerinin, detaylı bilgi ve başvuru için www.girisimfabrikasi.com/garanti adresini 19 Temmuz’a kadar ziyaret etmeleri gerekiyor.



Programda öncelikle değerlendirilecek konular:

• Segmentlere Özel Çözümler: Gençler, Genç Profesyoneller, Aileler, Esnaflar, Banka Kullanmayanlar, Ev Kadınları, Çocuk-Ebeveyn ilişkisi, …
• Genel Finansal İhtiyaçlar için Çözümler: Bütçe Yönetimi, Birikim, Borçlanma, Ödemeler, Yatırım, Sigorta, …
• Büyük Veri Çözümleri: Veri Görselleştirme, Risk Analizi, Karar Sistemleri, Müşteriye Dönük ve Data Temelli Akıllı Uygulamalar, …
• Diğer Bankacılık Altyapıları: Güvenlik, Fraud, Risk Değerlendirme, Kimlik Doğrulama, …