Kas 23, 2015

Dansçılarımız Dünya Salsa Şampiyonası’nda Türkiye’yi Başarıyla Temsil Etti

5-8 Kasım tarihleri arasında İtalya’nın Torino şehrinde gerçekleşen Dünya Salsa Dans Yarışması’nda, Üniversitemiz öğrencilerinden Mert Canver ve Gökçe Aydoğan ile Emin Ünver (Anadolu Üniversitesi) ve Ilgım Özmen (İTÜ), dünyanın en iyi dansçılarının bulunduğu bir platformda yarışarak ülkemizi ve Özyeğin Üniversitesi’ni başarıyla temsil etti.

Emin Ünver (Anadolu Üniversitesi) ve Ilgım Özmen (İTÜ), 29 Nisan’da Özyeğin Üniversitesi tarafından 9 üniversiteden 12 çiftin katılımıyla düzenlenen 2. ÖzÜ Üniversiteliler arası Salsa Dans Yarışması’nda Birinci olmuş, Mert Canver ve Gökçe Aydoğan da aynı yarışmada “ÖzÜ’nün En İyi Çifti” seçilerek İtalya / Torino’daki yarışmaya gitmeye hak kazanmıştı.

Torino’da gerçekleşen ve 11 ülkeden en iyi dansçıların yer aldığı yarışmada alınan Dünya dereceleri ise şöyle:

• Latino Show Solo Male - Emin Ünver- 4.’lük
  • Latino Show Solo Female - Ilgım Ezgi Özmen- 6.’lık