Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Şub 11, 2016

Özyeğin Üniversitesi - Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi ( OzU aA PGMM / aA RREC )

2. Yılını tamamladı.

 
Geçen süre zarfında düzenlenen “Perakende ve Gayrimenkul Yönetimi” sertifika programlarına katılan öğrencilerden 57 tanesi sertifika almaya hak kazandı.

Sertifika programlarında, Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi akademik kadrosu ile birlikte perakende ve gayrimenkul sektörlerinin başarılı profesyonellerinden oluşan 70 kişilik dev bir eğitmen kadro teori ile sektör pratiklerini birleştiren dersler verdi.

Sertifika programlarında mezun olan öğrencilerimizden dört tanesi Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi MBA in Real Estate programında eğitimlerine başladı.

Mayıs 2015 tarihi itibariyle AYD işbirliği ile Uluslararası Alışveriş Merkezleri Derneği olan ICSC John T. Riordan Retail Property Institute okulu Alp Alkaş Perakende Gayrimenkul Merkezi bünyesinde ders vermeye başladı. Sertifika programından başarılı ile mezun olan katılımcılarımız aA PGMM “Perakende Gayrimenkul Yönetimi” sertifikasının yanında uluslararası geçerliliği olan ICSC John T. Riordan Retail Institute sertifikasını da almaya hak kazanıyor.

7 Mart – 14 Temmuz 2016 tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz III. “Perakende ve Gayrimenkul Yönetimi” sertifika programı her ayın 3 tam gününde verilecek dersler ile toplamda 67 ders kapsamında tamamlanacaktır. Dersler Swissotel’deki OzU İşletme Fakültesi Eğitim Tesislerinde 10’u burslu olmak üzere 40 kişilik sınıflarda yapılacaktır.
7 Mart 2016 tarihinde başlayacak olan program için son başvuru tarihi 29 Şubat 2016’dır.