Oca 01, 1970

Rektörümüz Prof. Dr. Esra Gençtürk EDU SUMMIT III. Eğitim Zirvesi’nde Konuşmacı Oldu

21 Nisan’da gerçekleşen ve  Vakıf Üniversiteleri Birliği’nin düzenlediği “Global Arenada Türk Üniversiteleri” başlıklı EDU SUMMIT’e katılan Prof. Dr. Esra Gençtürk konuşmasında  “ileriye dönük sürdürülebilir sorumluluklara sahip olmanın” önemini vurguladı.

Prof. Dr. Gençtürk konu ile ilgili konuşmasında bu platformda sürdürülebilirliğin ve sorumlulukların ortak bir dilde paylaşılıyor olmasının, bu ve benzeri organizasyonların üniversitelere yeni açılımlar getirmesinin ve hepsinden önemlisi de farklı eğitim kurumlarının ortak bir platformda tartışarak, çözüme dönük öneriler getirmelerinin çok değerli olduğunu belirtti.

Prof. Dr. Gençtürk,  Tüm çabalarımız, dünyayı ve yapacakları mesleği dünya ölçeğinde ve kalitesinde, trendleri günü gününe takip edebilen ve sınıf dışında da öğrenmeye devam eden gelecek nesillerimiz, yani öğrencilerimiz için… Bu nedenle Sürdürülebilir Sosyal Sorumluluk konusunun altını tekrar çizerek bunun hepimizin ödevi olduğunu hatırlatmak istiyorum.” dedi.

Ozyegin-Un--Rektoru-Prof--Dr--Esra-Gencturk-(1).jpg