Oca 05, 2016

Unilever’ in Düzenlediği “Ideatrophy”`de Endüstri Mühendisliği 2. Sınıf Öğrencimiz Melis Kayacıklıoğlu`nun Yer Aldığı Takım Birinci Oldu Unilever’ in Düzenlediği “Ideatrophy”`de Endüstri Mühendisliği 2. Sınıf Öğrencimiz Melis Kayacıklıoğlu`nun Yer Aldığı

Unilever tarafından bu yıl 14.`sü düzenlenen “Ideatrophy”  Yarışması kapsamında, bir Unilever markası için pazarlama stratejisi geliştiren ve çeşitli elemelerden geçen 300 takımdan 10 takım finale kaldı. Proje konusu; aileleri ve çocukları sürdürülebilirlik hakkında bilinçlendirmek, çocukları dışarı çıkmaya teşvik etmek ve bu amaç doğrultusunda üniversite öğrencilerinin de gönüllü olarak bu projeye katılmalarını ve markaya faydalı çözümler üretmelerini sağlamak olan yarışmanın finali, 14-16 Aralık tarihlerinde Polonezköy`de düzenlendi. Türkiye Unilever üst yöneticilerinden oluşan jüri tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, Endüstri Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi Melis Kayacıklıoğlu`nun yer aldığı takım birinci oldu.

Kazanan takım, Türkiye Unilever`i temsilen 10-13 Nisan 2016 tarihleri arasında Londra’da düzenlenecek “Future Leaders League" yarışmasına katılmaya ve Unilever`de yazın 3 ay staj yapmaya hak kazandı.