Eki 11, 2016

SICE 2016 Yıllık Konferansı Uluslararası Ödülü’nün Galibi Üniversitemizden!

SICE.jpg

SICE 2016 Yıllık Konferansı Uluslararası Ödülü’nün Galibi Üniversitemizden!

Lisansüstü öğrencimiz Negin Amirshirzad, Doç. Dr. Erhan Öztop danışmanlığında yürüttüğü araştırma çalışmasıyla, SICE 2016 Yıllık Konferansı  Uluslararası Ödülü’nü almaya hak kazandı.  Öğrencimiz bu ödüle aşağıdaki makalesi ile layık bulundu:

‘Amirshirzad N, Kaya O, Oztop E (2016.9) Synergistic human-robot shared control via human goal estimation. Annual Conference of Society of Instrument and Control Engineers (SICE), Tsukuba’.

Özyeğin Üniversitesi Robotik Laboratuvarı bünyesinde yürütülen araştırma,  Avrupa Birliği 7. Çerçeve Programı’nın 321700 no’lu hibe anlaşması Converge Projesi (Robot Becerisi Geliştirme için Yakınsak İnsan Öğrenimi) kapsamında sunduğu, MC-CIG hibesi ile desteklenmektedir.

SICE Yıllık Konferansı Hakkında:  SICE 2016 Yıllık Konferansı, Enstrüman ve Kontrol Mühendisleri Topluluğu tarafından 20-23 Eylül 2016 tarihleri arasında Japonya’nın Tsukaba şehrinde yer alan Tsukaba Uluslararası Kongre Merkezi’nde düzenlendi. 2016 SICE Yıllık Konferansı, ölçüm ve kontrolden sistem analizi ve tasarımına, kuramdan uygulamaya, yazılımdan donanıma kadar geniş bir konu yelpazesine yayılan uluslararası bir konferanstır.