360 Danışmanlık Ofisi

• 360 Danışmanlık Ofisi

Öğrenci Gelişimi ve Deneyimi

Hakkımızda

360 Danışmanlık Ofisi, Özyeğin Üniversitesi’nin birey odaklı yaklaşımı ile her öğrencinin uluslararası standartlarda iyi bir eğitime ulaşarak sadece “profesyoneller” olarak değil, fark yaratan bireyler olarak da yetişmelerini destekler.

360 Danışmanlık Ofisi, öğrencilerin kişisel gelişimlerinin, akademik ve sosyal hedeflerinin, kariyer planlamalarının amacına yönelik gerçekleşebilmesi için bireysel görüşmeler yapar ve grup bilgilendirme toplantıları düzenler, süreci takip eder. Öğrenciye kayıtlı olduğu akademik program ve yükümlülükleri hakkında yol gösterir, üniversitenin yönetmelik ve yönergeleri hakkında bilgi verir.

Daha Fazla >>

360 Danışmanlık Ofisi