Hakkımızda

360 Danışmanlık Ofisi, Özyeğin Üniversitesi’nin birey odaklı yaklaşımı ile her öğrencinin uluslararası standartlarda iyi bir eğitime ulaşarak sadece “profesyoneller” olarak değil, fark yaratan bireyler olarak da yetişmelerini destekler.

360 Danışmanlık Ofisi, öğrencilerin kişisel gelişimlerinin, akademik ve sosyal hedeflerinin, kariyer planlamalarının amacına yönelik gerçekleşebilmesi için bireysel görüşmeler yapar ve grup bilgilendirme toplantıları düzenler, süreci takip eder. Öğrenciye kayıtlı olduğu akademik program ve yükümlülükleri hakkında yol gösterir, üniversitenin yönetmelik ve yönergeleri hakkında bilgi verir.

Öğrenci Gelişimi ve Deneyimi Birimi'nde yer alan 360 Danışmanlık Ofisi; öğrencilerin, üniversite yaşamına adım atmaları ile başlayan süreçte öz-yeterlik geliştirmeleri, yatkın oldukları alanları keşfetmeleri, potansiyellerini kariyer hedeflerine dönüştürmeleri ve üniversite kaynaklarını bu amaç doğrultusunda kullanabilmeleri için proaktif danışma yöntemini uygular.

360 Danışmanlık Ofisi ayrıca; öğrencilerin Özyeğin Üniversitesi’nde bir ortak yaşam kültürü geliştirmelerine ve bir paydaş olarak tüm süreçlere dahil olmalarına katkı sağlar.

360 Danışmanlık Ofisi