Haz 01, 2020 - Haz 29, 2020

İletişim ve Tasarımı son sınıf öğrencimiz Tugay Çetinkaya, T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı’nca düzenlenen afiş tasarım yarışmasında en yüksek dereceye girerek başarı ödülünün sahibi oldu

T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, yakın tarihimiz konusunda farkındalık yaratmak amacıyla “Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin Açılışının 100. Yılı”na İthafen “Hâkimiyet-i Millîye” konulu “Genç Sanat: 4. Afiş Tasarım Yarışması” düzenledi.

Başvurusu kabul edilen 354 afiş tasarımı üzerinden 8 katılımcı başarı ödülünün, 9 katılımcı ise mansiyon ödülünün sahibi oldu.
Aynı yarışmayı ikinci kez kazanan öğrencimiz Tugay da başarı ödülü alan katılımcılar arasında. Üniversitemiz adına da oldukça gurur verici olan bu gelişmeden dolayı kendisini tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Ayrıntılı bilgi için:
Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü