Ara 15, 2021 - Ara 31, 2021

Red Bull Basement’ın Türkiye Finalinde Birinci Olduk

Teknolojiyle ilgilenen girişimcileri destekleyen ve üniversite öğrencilerine kampüs hayatını değiştirecek projelerini geliştirmeleri için fırsat tanıyan Red Bull Basement programına Türkiye'den yapılan 200’ü aşkın başvuru değerlendirildi. Program sonunda “ToplaGel” isimli girişimin kurucusu olan Özyeğin Üniversitesi Endüstri Mühendisliği 3.sınıf öğrencisi Elif Bilge Gürgür ve takım arkadaşı birincilik elde ederek, girişimlerini uluslararası arenada geliştirme hakkı kazandı.

Dünya çapında 44 ülkeden 4 bin 41 başvurunun yarıştığı ve her ülke için finalistlerin ayrı ayrı belirlendiği yarışmanın final ayağı, 27 Ekim 2021’de çevrim içi olarak gerçekleşti. Geri dönüşümü hızlandıran ve ödül sistemi ile teşvik eden bir platform olarak kurgulanan “ToplaGel” adlı proje, Türkiye 1.’liği elde ederek global finale gitmeye hak kazandı.

Öğrencimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.