Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Eyl 28, 2022 - Eki 31, 2022

Öğrencilerimiz Mehmet Onur Keskin ve Hüseyin Yapıcı’ya IEEE Computer Society Richard E. Merwin Student Scholarship’ten Üstün Başarı Ödülü

Öğrencilerimiz Mehmet Onur Keskin ve Hüseyin Yapıcı, akademik çalışmalarını ileri taşımak üzere IEEE Computer Society Richard E. Merwin Student Scholarship ödülünü almaya hak kazandılar. Özyeğin Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği mezunu ve Yapay Zeka Yüksek Lisans Programı son sınıf öğrencisi olan Mehmet Onur Keskin ve Bilgisayar Mühendisliği Yüksek Lisans Programı tez öğrencisi olan Hüseyin Yapıcı, bu ödülle birlikte hem bu prestijli kurumun kurulunda öğrenci temsilcisi olarak yer alacaklar hem de yeni projeler geliştirmek üzere desteklenecekler.

Öğrencilerimizi ve bu süreçte onlara destek sunan Mühendislik Fakültesi Dekanımız ve IEEE Türkiye Başkanı Prof. Dr. Fatih Uğurdağ ile Keskin’in danışmanlığını üstlenen öğretim üyemiz Dr. Reyhan Aydoğan’ı ve Yapıcı’nın danışmanlığını üstlenen öğretim üyemiz Doç. Dr. Hasan Sözer’i tebrik ediyoruz.

Bu ödül, IEEE Computer Society’nin eski başkanı Richard E. Merwin’in anısına 1982’den bu yana dünya genelinde bu alanda başarılı liderlik göstermiş ve umut vadeden öğrencilere verilmektedir.