Eki 31, 2022

Öğretim Üyemiz Prof. Burcu Balçık, ICCL 2022’nin Keynote Konuşmacısı Oldu

Üniversitemiz öğretim üyelerinden, Endüstri Mühendisliği Profesörü Burcu Balçık, 21-23 Eylül 2022 tarihinde, Barselona, İspanya’da gerçekleştirilen International Conference on Computational Logistics (ICCL) konferansının keynote konuşmacıları arasında yer aldı. Alanında uzman akademisyenler, araştırmacılar ve profesyonelleri bir araya getirerek lojistik alanında yeni keşiflerin ve deneyimlerin paylaşımını sağlayan ICCL, Operasyon Araştırmaları, İşletme Analizi ve Yapay Zeka gibi temel alanlarda, uluslararası çapta gelişimin nabzını tutuyor. Bu yılki keynote konuşmacılardan biri olarak seçilen Prof. Burcu Balçık, ‘Kronik Hemodiyaliz Hastaları için Felaket Sonrası Sağlık Hizmetlerinin Koordinasyonu ve Planlanması’ başlıklı konuşmasıyla, bu alanda yürüttüğü TÜBİTAK destekli araştırma projesinden veri ve vaka çalışmalarını katılımcılarla paylaştı.