Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Mar 11, 2023 - Mar 15, 2023

Prof. Dr. Burcu Balçık, Bilim Akademisi Deprem Panelleri’nin 2. Oturumunda Konuşmacı Olacak

Özyeğin Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burcu Balçık, Bilim Akademisi’nin gerçekleştirdiği ‘Depreme Hazır Olmak, Yaralarını Bilimle Sarmak: Afet Yönetimi, Sağlık ve Ekonomi’ başlıklı panelde konuşmacı olarak yer alacak. Ülkemizde yaşanan afetin ardından bugünü ve geleceği güvence altına alacak bilimsel fikirler ve yeni yollar üzerinde uzmanların görüşlerine yer verilen panel serisinin ikincisi olan bu oturum, 15 Mart 2023, saat 18:00'de Yapı Kredi Kültür Sanat, Loca Salonu'nda gerçekleşecek.

Koç Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Öğretim Üyesi ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Sibel Salman’ın moderatörlüğünü üstleneceği panelde, Prof. Dr. Balçık’ın yanı sıra Koç Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Kamil Yılmaz ve Koç Üniversitesi Halk Sağlığı Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sibel Sakarya katılımcı olarak yer alacaklar.

Dört oturumda gerçekleşecek Bilim Akademisi panel serisi; afet yönetimi, ekonomi, halk sağlığı, çevre, yerbilimleri, yapı stoğu ile birlikte kamu yönetimi, halk eğitimi, deprem psikolojisi, hukuki süreçler ve seçmen kültürü gibi çeşitli konulara değiniyor ve ücretsiz olarak gerçekleşiyor.