Özyeğin Üniversitesi, Çekmeköy Kampüsü Nişantepe Mahallesi Orman Sokak 34794 Çekmeköy İstanbul

Telefon : +90 (216) 564 90 00

Fax : +90 (216) 564 99 99

info@ozyegin.edu.tr

Mayıs 10, 2023 - Mayıs 31, 2023

Özyeğin Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Işıl Erol, İngiltere merkezli gayrimenkul programlarına akreditasyon veren tek kuruluş olan RICS’in Türkiye’den ilk Akademi Eğitmeni oldu

Özyeğin Üniversitesi İşletme Fakültesi Uluslararası Finans Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Işıl Erol, Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) tarafından Online Akademi Eğitmeni olarak seçildi. Türkiye’den bu unvana layık görülen ilk akademisyen olan Prof. Dr. Erol, gayrimenkul finansmanı ve yatırım alanında sertifika programı için eğitim verecek.

İngiltere merkezli, 1700’lerde kurulmuş global bir enstitü olarak gayrimenkul programlarına akreditasyon veren tek kuruluş olan RICS; arazi, gayrimenkul, inşaat, altyapı geliştirme ve yönetimi ile değerleme konularında uluslararası standartları hazırlayan ve teşvik eden uluslararası profesyonel kuruluştur.

Prof. Dr. Erol, RICS’e akredite eğitmen olarak bu küresel ağa katkı sunacak ve RICS’in stratejik önem taşıyan Online Akademi platformunda yeni uzmanların yetişmesinde rol alacak.