Mar 10, 2017

2017 yılı Türkiye CFA (Chartered Financial Analyst) Yarışmasında Özyeğin Üniversitesi Ekibi Birinci oldu

Dünyanın Finans alanındaki lider mesleki kuruluşu olan CFA Enstitüsünün tarafından düzenlenen ve ev sahipliği İstanbul CFA’nın üstlendiği 2017 yılı Türkiye CFA (Chartered Financial Analyst) Yarışmasında Özyeğin Üniversitesi ekibi birinci oldu.

Boğaziçi Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi ve İzmir Ekonomi Üniversitesi'nin finalde olduğu yarışmada şampiyon olan öğrencilerimize bu başarılarında Öğretim Üyemiz Yrd. Doc. Dr. Erkan Yönder ve Ak Yatırım’dan Bertuğ Tüzün mentorluk yaptı.

Son 3 yıldır üniversitemizi temsil eden öğrenci ekiplerimiz, yarışmanın Türkiye finalini 2. kez kazanarak finans alanında önemli bir başarıya imza attı.

Öğrencilerimizi tebrik eder, 26-28 Nisan’da Prag’da yapılacak global finalde başarılar dileriz.

Özyeğin Üniversitesi Ekibi aşağıdaki öğrencilerimizden oluşuyor:

• Ezgi Akalan / İşletme Fakültesi, Uluslararası Finans Programı
  • Mohamad Aljaıroudı / İşletme Fakültesi, Uluslararası Finans Programı